7.5 C
Brno
Úterý, 30 dubna, 2024

Velký večer venku? Podívejte se, jak se oblékat!

Když se oblékáte na velký večer, musí být každý detail správný, což znamená, že je třeba pečlivě zvážit každý doplněk. To však neznamená, že musíte vždy volit dlouhé šaty – stejně dobře fungují i kratší šaty, kterých je v obchodech široká nabídka.

Krátké večerní šaty 

Večerní šaty si spojujeme především s délkou ke kotníkům, různými doplňky a elegantními a výraznými materiály. Nemusí to tak ale být vždy a tento typ šatů se nehodí na každý večer. Někdy jsou mnohem lepší volbou krátké večerní šaty Converse, kterým se také říká koktejlové – hodí se pro příležitosti, jako je večeře v restauraci, rande, návštěva divadla, ale i firemní banket a různé rodinné oslavy. Krátké večerní šaty by měly mít decentní eleganci, malý výstřih, zdůrazněný pas a délku ke kolenům nebo za ně. 

Střihy krátkých večerních šatů 

Krátké večerní šaty Mango jsou kreace, které by měly být především správně přizpůsobené naší postavě. Proto byste měly věnovat pozornost jejich střihu a vybrat si takový, který zdůrazní Vaše přednosti a zamaskuje nedokonalosti. Především by měly končit v takové výšce, aby naše nohy vypadaly štíhle a tvarované. Velmi dobrou volbou je délka ke kolenům nebo mírně za ně – tím se nenaruší proporce siluety a dobře budou vypadat jak vysoké, tak nižší ženy. Krátké večerní šaty Converse by také měly mít skromné doplňky a malé výstřihy – to je záruka, že budou vždy vypadat elegantně. Nejlepší je také volit střihy, které zdůrazní Váš pas. 

Krátké společenské šaty – v jaké barvě?

Jednou z nejuniverzálnějších barev je černá. Krátké večerní šaty Mango v černé barvě jsou téměř vždy tou nejlepší volbou. Můžeme si je vzít na večeři, do divadla nebo na firemní banket, jen na některé rodinné oslavy, hlavně svatby, je lepší zvolit jinou barvu. Pro takové oslavy jsou skvělou volbou jemné a pastelové barvy. Krátké večerní šaty mohou být navíc v tmavě modré, tmavě zelené nebo červené barvě. Vyplatí se vybrat si ty, který nejlépe vyhovují Vašemu typu krásy. 

Krátké večerní šaty pro mnoho příležitostí 

Výhodou tohoto typu stylizace je, že nám poslouží při mnoha příležitostech. Proto se vyplatí vsadit na klasické střihy, barvy a kvalitní materiály. Tímto způsobem si můžeme být jisti, že životnost našich šatů neskončí po jednom použití. Kromě toho k němu nebudeme mít problém přiřadit ani příslušenství. Nadčasové malé černé nebo červené šaty se budou dobře hodit k botám na jehlovém podpatku, dlouhým kozačkám a elegantním kotníkovým botám. Můžete si k němu vzít formální sako, ale i džínovou bundu nebo koženou bundu – samozřejmě vše záleží na okolnostech a typu akce, na kterou se večer chystáte.

- Komerční sdělení-magazín

Mohlo by vás zajímat

- Komerční sdělení-PR články
- Komerční sdělení-magazín
- Komerční sdělení-magazín

Doporučené články z rubriky

- Komerční sdělení-aktuality